vovvov

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Nytt liv & väntan!

Av iMatilda - 31 maj 2010 21:21

Med tanke på att nyårslöften & jag aldrig riktigt gått hand i hand så att säga har jag börjat med något nytt! Sommarlovslöften.. Låter fint va?

Så idag började mitt nya liv, bestående av nutrilett & knäckebröd.. JA, ni får tycka precis vad ni vill om det, men berätta det inte för mig, för uppriktigt talat så bryr jag mig inte.. Jag vill bli smal, precis som alla andra.. Och det här moralsnacket om att man är fin som man är stämmer till viss del.. Men så länge man själv inte tycker man är fin spelar det ingen roll vad någon annan säger.

Just därför har jag bestämt mig för att göra något åt detta nu, innan jag blir en medelålders kärring som sitter och klagar på att det är försent.

Nu vill jag inte på något sätt påstå att jag är "tjock", men självklart ser jag, som alla andra, brister och fel hos mig själv. Jag är inte mer än mänsklig trots allt.

Men på tal om något jag faktiskt ser fram emot! För tyvärr, jag ser inte fram emot min kalori-snåla period som jag har framför mig, bara resultatet.. Om det nu blir något.. Jag är ju så fruktansvärt svag för sötsaker!

Back to before..

SWEDEN ROCK mina damer och herrar är vad jag har att vänta mig nu!

Ett grisigt & skitigt liv på campingarnas camping, alkohol i stora mängder, en jävla massa trevligt folk och underbara öronorgasmer i 4 dagar.. DET mina vänner, är vad som väntar!

Kan knappast längta mer än vad jag redan gör och om 7 dagar.. 7 jävla dagar är jag äntligen där! Höjdpunkten på året som gör det värt att leva!

Nej kanske inte riktigt, men jäävligt nära!


Förresten är ALLT mitt skolarbete klart nu! Förutom vissa uppgifter som ska göras under sommaren :) WONDERFUL!


Puss&kram mina barn, 2½ män kallar!  


En liten inblick i vad sommaren

kommer bestå av ;)!

 
 
Markus T.

Markus T.

31 maj 2010 23:09

Det är väl inget fel på knäckebröd. Så mycket godare att äta på morgonen, då man inte har allt för mycket tid på sig. Har ätit de i flera års tid och jag klagar inte :) Sedan vet jag inte vad nutrilett är. Då jag inte känner dig ska jag inte hålla på o berätta hur dumt de är att göra si&så. Däremot håller jag helt med om att man måste tycka om sig själv. Sedan om man ska ändra på de man inte tycker om, eller i huvudet, är en annan sak. Kan berätta att du kommer alltid hitta fel hos dig själv. Så är det med allt, de kan alltid bli lite bättre, ingen/inget är perfekt. Den hårda sanningen!

Ha en bra kväll!

Kram
Markus

http://lenovo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av iMatilda - 4 juni 2010 22:06


Idag började mitt sommarlov.. Hör ni hur fint det låter? Soooooooomarlooooov! Fixade de sista betygen & förlängde de sista kurserna idag, känns helt underbart.. Men det som gjorde min dag var att jag fick G i idrott.. Blev nästan lite tårögd.. Jag?...

Av iMatilda - 2 juni 2010 22:24

Det är precis det jag försöker göra nu! Nutrilett & motion kan dra så långt åt helvete det bara går! Nu är det 1 dag kvar i skolan, sen tar jag sommarlov, och därefter väntar en hel vecka med soooool & musik! Bokade förövrigt Emmaboda igår tsm me...

Av iMatilda - 19 maj 2010 10:08

Jobbigt va? Ja, fram tills nu har min dag varit extremt jobbig! Vaknar halv 9 av att Alle ringer & frågar om jag är på väg till skolan.. Skyndar mig upp slänger på mig det första jag hittar & sen beger jag mig med två mackor i handen.. Men vad ...

Av iMatilda - 18 maj 2010 22:34

Den drygaste dagen i skolan i min historia måste jag utse till idag! Redovisning, redovisning & redovisning.. Kan knappast bli värre! Men jag överlevde, för jag är en sån jävla survivor! ;) Fick skjuts hem av Lisa efter  skolan iaf, vilket var ...

Av iMatilda - 17 maj 2010 20:58


   Fruktansvärt fartfylld dag!Till min stora lycka kan iaf berätta att min älskade rättskunskap var inställd! Så Lellelus körde ner mig till stan där mamma & mobilinköp väntade!Men med min vanliga tur så hade den mobilen jag ville ha utgått ur sort...

Presentation


En på tjej på snart 18 år, vars liv är lite si&så just nu.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards